Kompaktlysstofrør
Alle Kompaktlysstofrør udgår med lager - og leveres i assorteret brand.
Kompaktlysstofrør til skarpe priser
Alt i Billige kompakt lysrør - Hos Netsalg EL&VVS ApS før vi alle typer kompaktlysstofrør fra de førende producenter som eks. Osram, GE Lightning, Radium & Philips samt Sylvania.
Et kompaktlysstofrør er i sin enkelthed et helt almindeligt lysstofrør blot meget mindre. De kompakte lysstofrør har som regel kun en ende med hvid plast sokkel, hvor de kan have 2 eller 4 Pinde (Metalstifter).
Vil du vide mere om kompaktlysstofrør (Lysstofrør) finder du mere i bunden af siden her:
Spar på energien med kompaktlysstofrør
Når hele verden skal lyses op, kræver det meget energi. Mange har ofte en tanke om, at en elpære fra eller til ikke gør nogen forskel, men du kan faktisk være med til at gøre en større forskel, end du tror. Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe med at bevare vores klode, som vi kender den. Du vil i vores sortiment derfor finde kompaktlysstofrør, som er et alternativ til glødelamper. Modsat glødelamper er disse pærer dog energibesparende og kan derfor betegnes som værende sparepærer. Ved at bytte dine gamle pærer ud med nye kompaktlysstofrør kan du hjælpe med at begrænse brugen af energi på Jorden, men du kan også selv få nogle sparsommelige fordele ud af det.
Kompaktlysstofrør med forskellig belysning
Det er forskelligt fra hjem til hjem, hvor meget lys der skal til for at lyse det op. Det naturlige lys udefra spiller selvfølgelig også en rolle, når det kommer til, at du skal afbalancere mængden af lys i dit hjem. Hvis du gerne vil have dit hjem lyst meget op, kan du for eksempel finde en lampe, som ikke skygger for pæren samt en pære med et højt antal Watt. Hvis du derimod gerne vil have en mere dæmpet belysning i dit hjem, skal du ikke have en pære med et for højt antal Watt, og din lampe må gerne gå ned og skygge for pæren.
Hos ELVVS stræber vi efter at have en pære til dig, uanset hvilken slags belysning du ønsker. Vi har derfor også kompaktlysstofrør med 22 forskellige antal Watt, herunder har vi også de mere klassiske antal Watt som:
- 10W
- 24W
- 32W
- 40W
- 60W
- 80W
Med de mange forskellige lysrør ønsker vi, at det skal være muligt for alle at finde en pære til deres hjem. Det kan også være, at du ønsker en sammensætning af forskellige pærer, hvis der er enkelte dele af dit hjem, som du gerne vil lyse mere op end andre. I dette tilfælde skal du bare finde den rigtige lyskombination, som passer til det, som du har i tankerne. Med de mange pærer er det i hvert fald muligt at komme meget tæt på dine tanker omkring belysning, men det bør også være muligt at ramme helt plet.
En lille praktisk pære
Siden 1950’erne er der blevet produceret mange forskellige udgaver af pærerne. Dette betyder også, at der konstant er foretaget forbedringer, som har gjort pærerne til det, som de er i dag. Selve udseendet af pærerne er det samme, men størrelsen er flere gange blevet pillet ved, og pærerne har aldrig været mindre, end de er i dag. De er derfor også meget praktiske, hvis du ikke vil have, at belysningen i dit hjem skal optage for meget plads, for selv en lille lampe kan lyse kraftigt.
Stort udvalg – svært at bestemme sig
Det store udvalg i vores sortiment er til for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige pære for dig, så du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker. Men det kan godt være svært at finde rundt i alle de pærer, hvis man ikke helt præcist ved, hvad det er man leder efter. Hvis dette er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os, og så skal vi nok gøre vores bedste for at guide dig.
Kompaktlysstofrør 2 eller 4 Pins
Kompaktlysstofrør kan enten være:
- 2 Pins (Ofte er disse rør med indbygget starter/glimtænder ellers sidder den i lampen)
- 4 Pins (Ofte er de til drift med Elektroniske HF spoler, der sikre blink fri start)
De først kompaktlysstofrør (lavenergi) pærer kom i 1950erne, og bortset fra størrelse og form, er de teknisk set identiske med lystofrør.
Udviklingen er generelt gået meget hurtigt efter de første rør. I 1940 havde et lys udbytte på ca. 52 lm/W (Lm = Lumen) måleenhed for lys udbytte pr. Watt.
I 1970erne blev rørenes diameter reduceret fra 38 til 26 mm og senere til de nye T5 rør på kun 16 mm, lys udbyttet er steget i takt med at man udvikler bedre lys pulver og i dag ser man værdier på helt op imod 75 lm/W.